Yhteiskunnallisesti vaikuttava hevosala

Uutiset

Yhteiskunnallisesti vaikuttava hevosala - Uudistuva hevostalous -hankkeen päätöstapahtuma pidetään 16.11.2018 Tampereella. Ohjelmassa on keskustelua huomisen hevosalasta, vaikuttavuudesta ja arvostuksesta.

"Mukana on eri kanteilta hevosalaa seuraavia. Aivan erityistä on, että hevosalan järjestöt lähettävät tapahtumassamme viestin eduskuntavaaleihin”, valottaa projektipäällikkö Sirpa Pussinen. Iltapäivällä keskitytään asiantuntijakatsauksina ja keskusteluina hevosalan työllistävyyteen, mielikuviin, yrittäjyyteen ja vastuullisuuteen.

Uudistuva hevostalous -toiminta on tähdännyt tiedon tuottamiseen, viestintään ja hevosalan tarkasteluun ilman lajirajoja. ”Julkaisemme ja jaamme tapahtumassa raportin, joka kokoaa yhteen eri asiantuntijoiden ammattiartikkeleita hevosalasta. Toivomme, että julkaisu palvelee hevosalan kehittäjiä, päättäjiä ja yrittäjiä”, jatkaa Pussinen.

Yhteiskunnallisesti vaikuttava hevosala -tapahtuma on maksuton, mutta edellyttää sitovaa ennakkoilmoittautumista. Paikalle odotetaan lähes 100 osallistujaa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset täällä, ja somekanavilla @uusihevostalous.

Valtakunnallisen Uudistuva hevostalous-hankkeen toteuttajana on HAMK, yhteistyössä Hippoliksen ja Luken kanssa. Hanke toteuttaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa.

Lisätietoja:

Projektikoordinaattori Sanna Mäki-Tuuri, Hippolis: sanna.maki-tuuri@hippolis.fi

  • Valtari, Heidi

    Erityisasiantuntija, Osaaminen ja työllisyys -verkosto (OTE) / Turun yliopiston Brahea-keskus

    Email address: etunimi.sukunimi@utu.fi
    Phone number: +358 (0)40 048 7160

    Maaseudun ja saariston kehittäminen, maaseutu- ja ruokayrittäjyys, maaseudun työvoima- ja osaamiskysymykset, lähiruoka.