Syksyn halutuimmat lapaset voivat olla sinun

Jaa #parhaatpalat #Maaseutuparlamentti 2017 -tapahtumasta ja osallistu kuvakilpailuun. Olet mukana jatkamassa #maapuhuu -keskustelua, nostamassa maaseudun mahdollisuuksia ja levittämässä maaseudun superviikonlopun tunnelmia.

Kilpailu alkaa 6.9.17 ja päättyy 12.9.17.

Teema: Kilpailun teemana ovat Maaseutuparlamentti 2017 -tapahtumaan liittyvän ohjelmaosion parhaat palat. Eli #Maaseutuparlamentti -tapahtumassa koetut, nähdyt ja siellä 1.9–3.9. aikana kuvatut parhaimmat kokemasi elämykset.

Osallistuminen: Kuvakilpailuun osallistutaan jakamalla kuva Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa tunnuksilla #parhaatpalat #Maaseutuparlamentti #maapuhuu.

Huom. Some-tilisi tulee olla julkinen osallistuaksesi kilpailuun.

Palkinnot: Maaseutuparlamentti 2017 pääjärjestäjien viestijöistä muodostettu raati valitsee kolme kuvaa, jotka nostetaan http://www.maaseutuparlamentti.fi (ja /sv)-sivulle sekä tapahtuman some-kanaviin. Palkintona on kolme paria Leppävirtalapasia. Voittajiin ollaan yhteydessä somekanavien viestitoiminnoilla viimeistään 15.9.

Kuvaoikeudet: Kuvien tulee olla itse otettuja. Osallistumalla valokuvakilpailuun osallistuja luovuttaa oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa Maaseutuparlamenttiin liittyvässä viestinnässä. Voittajien nimet ja kilpailuun lähetetty kuva voidaan julkaista esimerkiksi järjestäjän internet-sivuilla. Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat myös noudattamaan Facebook, Instagram ja Twitter palveluiden omia käyttöehtoja ja sääntöjä kuviin liittyen. Kuvissa mahdollisesti näkyviltä henkilöiltä on saatava lupa kuvan julkaisuun. Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta kuvat, joiden oikeudet eivät ole osallistujan hallinnassa ja kuvat, jotka voidaan katsoa loukkaaviksi tai jotka eivät muutoin vastaa tämän kilpailun luonnetta.

Onnea kilpailuun!

Järjestäjät: Maaseutuparlamentti 2017 -tapahtuman päävastuutaho, Maaseutupolitiikan neuvosto MANE sekä maa- ja metsätalousministeriö, maaseutuverkosto, Suomen Kylätoiminta ry, Pohjois-Savon Kylät ry, Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto ry.

Ihanat Leppävirtalapaset voivat olla sinun!