#Erätauko: Mitä kuuluu Suomi, sen maaseutu ja kaupungit?

Mitä kuuluu maalaisten ja kaupunkilaisten suhteille? Mikä kaupunkielämässä, maaseudussa ja luonnossa on sinulle tärkeää? Mitä ja miten saa maalainen tuottaa ja kaupunkilainen kuluttaa? Pitäisikö maalaisten ja kaupunkilaisten suhteet rakentaa uudestaan?

Tervetuloa keskustelemaan maalaisista ja kaupunkilaisista ja heidän muuttuvista suhteistaan kaupungistumisen ja ilmastonmuutoksen aikana ke 4.12. klo 17.15–20.00 Porthanian Urbariumiin (1. krs, Yliopistonkatu 3, Helsinki)!

Ajatuksiasi tarvitaan. Meitä kiinnostaa juuri sinun kokemuksesi aiheesta! Riittää, että tulet keskusteluun mukaan uteliaalla ja avoimella mielellä. Tarkoitus ei ole päättää mitään tai ratkaista kaikkia ongelmia. Erätauko-keskustelussa puhutaan omasta kokemuksesta ja kuunnellaan toista ihmistä.

Tämä keskustelu liittyy Suomen ensimmäiseen Erätauko-viikkoon 1.-7.12.2019, jolloin ympäri Suomen järjestetään valtava määrä keskusteluja suomalaisuudesta ja Suomesta. Keskustelujen keskeiset oivallukset kootaan Erätauon sivuille osoitteeseen www.eratauko.fi

Erätaukoviikoilla 2019–2021 kerätyt oivallukset kootaan ja luovutetaan yhteiskunnallisille vaikuttajille. Käytämme niitä myös järjestömme toiminnassa kaupunkien ja maaseudun suhteiden parantamiseksi sekä paikallisen kansalaistoiminnan kehittämiseksi niin kylissä kuin kortteleissa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Kts. lisää Facebookista.

Ilmoittaudu mukaan tästä lomakkeesta.