ViSEnet-hankkeen kansallinen kylätapaaminen 3.6. klo 17.00 - 18.00

Maaseutumatkailu kylän mahdollisuutena?

Moni kyläyhteisö pohtii matkailua eri muodossaan kylän potentiaalisena tulonlähteenä. Mutta mitä kaikkea maaseutumatkailu nykyään oikein sisältää ja mitä asiakas siltä edellyttää? Entä miten viime vuosien ilmiöt, kuten kestävän kehityksen nousu tai korona-pandemia ovat vaikuttaneet maaseutumatkailun mahdollisuuksiin ja tulevaisuuden näkymiin? Ja mitä tämä kaikki tarkoittaa kylätoimijoiden kannalta?

Tule langoille kuuntelemaan tietoiskua Maaseutumatkailu kylän mahdollisuutena torstaina 3.6. klo 17 - 18.

Maaseutumatkailun näkymiä avaavat Sanna Jyllilä Seinäjoen ammattikorkeakoulusta sekä Anne Matilainen Helsingin yliopisto Ruralia-instituutista.

Sanna Jyllilä työskentelee matkailuyrittäjyyden, matkailututkimuksen ja green care -alan asiantuntijana Seinäjoen ammattikorkeakoulussa. Jyllilä on perehtynyt mm. maaseutu- ja luontomatkailuun sekä kestävän matkailun kehittämiseen. Hän omaa pitkän kokemuksen matkailun käytännön kehittämisessä, myös kyläyhteisökontekstissa.

Anne Matilainen työskentelee Helsingin yliopiston Ruralia-instituutissa luontoyrittäjyyden ja kestävän matkailun parissa kehittämis- ja tutkimustehtävissä. Hän tuntee myös yhteiskunnallisen yrittäjyyden toimintakenttää.

Tilaisuus on maksuton. Ennakkoilmoittautumiset tästä linkistä 1.6.2021 mennessä.

Tietoisku järjestetään osana ViSEnet-hanketta. ViSEnet-hanke on Helsingin yliopiston Ruralia-instituutissa käynnissä oleva kansainvälinen yhteiskunnallisen yrittäjyyden hanke, jonka tarkoituksena tuottaa maaseudulle sopivaa opintomateriaalia yhteiskunnallisen yritystoiminnan edistämiseksi ja kehittämiseksi sekä tukea maaseudun yhteiskunnallisten yrittäjien verkostoitumista.

Lue lisää hankkeesta ja tilaisuudesta hankkeen nettisivulta.