Maaseutu LIVE -webinaari torstaina 4.6: Digi-infra-investoinneista vaikutuksiin

Maaseutupolitiikka

Tervetuloa osallistumaan Maaseutu LIVE -webinaariin torstaina 4.6.2020 klo 9.30 - 11.00. Tarjolla havaintoja onnistuneiden laajakaistahankkeiden ja valokuituinvestointien toimintamalleista ja rahoituksesta.

Suoraa lähetystä pääset seuraamaan osoitteessa: https://www.kunta.tv/tallenteet/maaseutu-live/external link.

Havaintoja onnistuneiden laajakaistahankkeiden ja valokuituinvestointien toimintamalleista ja rahoituksesta esittelee tutkija Timo Hirvonen Itä-Suomen yliopiston alue- ja kuntatutkimuskeskus Spatiasta. Keskustelua valokuidun saatavuuden vaikutuksista väestönkehitykseen avaa Itä-Suomen yliopiston Historia- ja maantieteiden laitoksen tutkijatohtori Olli Lehtonen Maaseudun INFRA -verkoston teettämän selvityksen pohjalta.

Lähetyksessä ovat mukana muun muassa lakimies Aino Äijälä ja johtava asiantuntija Päivi Peltola-Ojala liikenne- ja viestintävirastosta, maaseutuylitarkastaja Marianne Selkäinaho maa- ja metsätalousministeriöstä ja erityisasiantuntija Jari Vaine Kuntaliitosta.

Lähetys toteutetaan vuorovaikutteisesti Teams-alustaa hyödyntäen, mutta voit seurata lähetystä kunta.tv:n kautta. Tervetuloa keskustelemaan laajakaistainvestoinneista ja niiden tulevaisuuden tarpeista!