Kuntamarkkinat 2023

Maaseutuverkosto, Maaseutupolitiikka

Kuntamarkkinat järjestetään 30. kertaa Kuntatalolla 13.-14.9.2022. Juhlavuoden teemana on uudistuminen ja yhteistyö.

Maaseutupolitiikan neuvosto MANE ja EU:n maaseuturahasto ovat jälleen mukana Kuntamarkkinoilla yhteisellä messuosastolla sekä kahdella tietoiskulla! Tarkemmat tiedot ohjelmasta päivitetään tälle sivulle myöhemmin.

Kuntamarkkinoiden taustaa

Kuntamarkkinoita järjestävät Suomen Kuntaliitto ja Kuntalehti. Kuntamarkkinat tarjoaa vuosittain kahden päivän ajaksi monipuolista ja ajankohtaista tietoa. Kuntamarkkinat on ideoita pulppuava julkisen sektorin vuoden suurin foorumi. Kuntamarkkinat juhlii tänä vuonna 30-vuotissynttäreitään. 

Osallistuminen ja ohjelma on ilmaista kaikille julkisen hallinnon, kuntien ja hyvinvointialueiden valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden edustajille. Mikäli edustat jotain muuta organisaatiota tai osallistut tapahtumaan yksityishenkilönä, valitse Kuntamarkkinoiden verkkosivulta maksullinen osallistuminen. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista etukäteen. Ilmoittautumisohjeet ja Kuntamarkkinoiden päivittyvän ohjelmakattauksen löydät Kuntamarkkinoiden nettisivuilta.

Lisätiedot

 • Latvakoski, Laura

  Aluetieteen opiskelija, Vaasan yliopisto

  Kiinnostuksen kohteina mm. paikkaperustainen aluekehittäminen ja kestävä kehitys. Laura toimi korkeakouluharjoittelija maa- ja metsätalousministeriössä kesällä 2019.

 • Husberg, Antonia

  National Rural Policy: duties of acting secretary general, communication and research and development

  Email address: etunimi.sukunimi@mmm.fi
  Phone number: +358 (0)295 16 2033

  Producer-in-chief of the Finnish National Rural Parliament 2021

 • Kiikkala, Meri

  Erityisasiantuntija, maa- ja metsätalousministeriö

  Email address: etunimi.sukunimi@gov.fi
  Phone number: 0295162042