Kuntamarkkinat 2022

Maaseutuverkosto, Maaseutupolitiikka

Maaseutupolitiikan neuvosto MANE on mukana Kuntamarkkinoilla yhdessä EU:n maaseuturahaston kanssa.

Maaseutupolitiikan neuvosto MANE ja EU:n maaseuturahasto Kuntamarkkinoilla

Miltä tulevaisuuden kuntasi näyttää? Onko kuntasi varautunut muutoksiin ja sen tuomiin mahdollisuuksiin? Tervetuloa löytämään ratkaisuja, rahoitusta ja inspiraatiota tulevaisuuden kuntaasi varten!

Löydät meidät k-kerroksen messuosastolta 0C9: 

 • 14.9. klo 9-18
 • 15.9. klo 9-16

Tietoiskut Kuntatalon tilassa A3.3:

 • 14.9. klo 11-11.20
 • 15.9. klo 11-11.20

Ohjelmamme tarkemmat tiedot päivitetään tälle sivulle myöhemmin.

  Tietoa Kuntamarkkinoista

  Kuntamarkkinat tarjoaa vuosittain kahden päivän ajaksi monipuolista ja ajankohtaista tietoa. Kuntamarkkinat on ideoita pulppuava koko kuntakentän vuoden suurin foorumi.

  Kuntamarkkinoita järjestävät Suomen Kuntaliitto ja Kuntalehti. Kuntaliitto tarjoaa jäsenkuntiensa edustajille huippufoorumin, jossa on esillä ajankohtaisimmat aiheet. Hyvinvointialueiden edustajat, valtion hallinto, yhdistykset ja yritykset ovat tapahtumassa mukana kattavasti.

  Kuntamarkkinoiden ohjelmakattaus on yksi koko tapahtuma-alan suurimmista Suomessa. Runsas ohjelmatarjonta koostuu seminaareista ja tietoiskuista. Seminaareista vastaavat Kuntaliiton asiantuntijat. Tietoiskuja järjestävät puolestaan tapahtumakumppanit esitellen omaa tarjontaansa sekä yhteistyötä kuntien ja kuntatoimijoiden kanssa.

  Osallistuminen ja ohjelma on ilmaista kaikille julkisen hallinnon, kuntien ja hyvinvointialueiden valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden edustajille. Osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä etukäteen.

  Tapahtuman lisätiedot ja ilmoittautumisen löydät Kuntamarkkinoiden nettisivulta.