Den finlandssvenska Landsbygdsriksdagen

Den finlandssvenska Landsbygdsriksdagen kutsuu sinut tervetulleeksi Kasnäsiin, Kemiönsaarelle 26.–27.10.!

17. kertaa järjestettävä suomenruotsalainen Maaseutuparlamentti tarjoaa tietoa ajankohtaisista teemoista sekä mahdollisuuden vuorovaikutukseen, kontaktien luomiseen ja mukavaan kanssakäymiseen!

Suomenruotsalainen Maaseutuparlamentti esittelee erilaisiin kehittämistarpeisiin vastaavia uusia työkaluja ja innostaa keskusteluun saariston ja maaseudun konkreettisten esimerkkien kautta. Maaseutuparlamentti juhlistaa Euroopan nuorisovuotta nostamalla esiin nuorten tulevaisuudennäkymiä sekä haasteita ja mahdollisuuksia maaseudulla ja saaristossa. Miten nuoret luovat kestävää tulevaisuutta? Keskustelussa on uuden EU-ohjelmakauden CAP27 ja Älykäs kylä -konsepti.  

Suomenruotsalainen Maaseutuparlamentti foorumi, joka on avoin kaikille elinvoimaisesta ja kestävästä maaseudusta ja saaristosta kiinnostuneille. Varaa ajankohta kalenteriisi jo nyt!

Suomenruotsalaisen Maaseutuparlamentin järjestävät yhteistyössä Leader-ryhmä I samma båt – Samassa veneessä rf ry, Varsinais-Suomen Kylät ry – Egentliga Finlands Byar rf ja Kemiönsaaren kunta. Lisäksi suunnitteluryhmään ovat osallistuneet Svenskfinlands Byar, Smarta landsbygder i Svenskfinland och i Norden -teemaryhmä, maa- ja metsätalousministeriö, maaseutupolitiikan Kestävän kehityksen viikko - maaseutu edelläkävijänä -verkostohanke, Åbo Akademin Saaristoinstituutti, Saaristomeren biosfäärialue, Axxell, Åbolands Ungdomsförbund ja Nordiska skärgårdssamarbetet.