Liikenteen muutokset ja maaseutu -webinaari 28.5. klo 9.30-10.45

Webinaari

Tilaisuuden tarkoituksena on muodostaa yleiskatsaus sekä tarjota tarkempaakin tietoa liikenteen muutoksista maaseudun näkökulmasta. Webinaari keskittyy liikennepalvelulain tuomiin muutoksiin, joka monilta osin astuu voimaan 1.7.2018.

Webinaari sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, niin aluekehittäjille kuin maaseudun pk-yrityksille, mukaan lukien kuljetusalan ammattilaiset.

Webinaarin järjestää Maaseudun kuljetusten ja liikkumisen digiboksi -hanke. Se on kaksivuotinen valtakunnallinen tiedotushanke, jonka toteuttaa Vaasan yliopiston Levón-instituutti yhdessä VTT:n kanssa. Rahoittaja toimii Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma/valtakunnalliset kehittämishankkeet. Lisätiedot osoitteesta www.vtt.fi/maasdigiboksi

Lue kutsu ja ohjelma http://www.vtt.fi/sites/maasdigiboksi/PublishingImages/tapahtumat/LiikenteenMuutosMaaseutu_webinaari_28_05_2018.pdf

Ilmoittautumiset https://eforms.uwasa.fi/lomakkeet/5135/lomake.html kautta ke 23.5. mennessä, jotta saat osallistumislinkin webinaariin.

Samalla lomakkeella voit lähettää myös etukäteiskysymyksiä luennoitsijoille.

  • Siirilä, Heli

    HTM, projektipäällikkö, Vaasan yliopiston Levón-instituutti

    Email address: etunimi.sukunimi@uva.fi
    Phone number: +358 (0)40 7494 303

    Projektipäällikkö valtakunnallisessa Maaseudun kuljetusten ja liikkumisen digiboksi -viestintähankkeessa, joka käsittelee liikenteen muutosta erityisesti maaseudun pk-yritysten näkökulmasta.